cropped-Enric_monograma-e1612025734560.jpgSABATES NÀUFRAGUES és un projecte fotogràfic-literari i projecte educatiu creat per: Natàlia Centelles (relats) i Enric Servera (fotografies).

Són fotografies de sabates trobades devora de la mar, gastades i rosegades per la intempèrie, que després tenen un treball de creació narrativa d’esbrinar com i qui portava aquelles sabates nàufragues. 
Per al projecte educatiu la idea és, que seguint aquesta línia, els al·lots i al·lotes que visitin l’exposició, deixin volar la imaginació i s’inventin una història, segons el que els suggereixi cada fotografia o fer-ne d’altres i escriure’n un relat.

El fil artístic conductor és com d’un objecte trobat,”object trouve”, que també van fer servir Duchamp, Miró, Picasso…, es transformi en obra d’art i, a partir de la reflexió, se’n faci una petita creació literària. D’altra banda hi ha un tema prou important tractat que és el medioambiental del nostre ecosistema aquàtic.

L’exposició del projecte educatiu SABATES NAUFRAGUES s’inaugurarà el dia 21 d’octubre d’aquest any a la Sala de Cultura Sa Nostra de Ciutadella i l’1 desembre a la sala de Sa Nostra a Maó.
Esper que el pugueu visitar, i si no us deixo penjat una visualització més avall.Share

Leave a comment

EN