cropped-Enric_monograma-e1612025734560.jpg

Esposició LA MAR DE PEIXOS d’Enric Servera, Centre Cívic Pere Pruna

Esposició LA MAR DE PEIXOS d’Enric Servera
Inauguració: dijous, 23 de maig a les 20 h.   
Del 23 de maig al 7 de juny de 2019.
Centre Cívic Pere Pruna
Ganduxer, 130 #barcelona tel. 934186537
Obert de dilluns a divendres de 9:30 a 14h i de 16 a 21h
Aquesta mostra acull una selecció d’obres realitzades per l’artista Enric Servera, on el nexe de d’unió de les quals gira entorn el mar i el paisatge costaner. La sèrie preten captar l’essència del mar, honrar-lo i plasmar la seva riquesa tot i denunciant els atacs constants a l’ecosistema i a la vegada generar consciència als assistents de la importància de preservar-lo. S’han utilitzat tècniques mixtes, gravat i pintura.
Acció d’art: dijous, 23 de maig, a les 19 h. ‘CIUTAT DE PARELLA’ a càrrec d’Eudaimonia Ensemble i Enric Servera. Veu Marta Ferré. Places limitades cal inscripció prèvia.
L’acció artística-musical CIUTAT DE PARELLA és una reinterpretació de la llegenda menorquina que té el mateix nom. Un relat fantàstic sobre una ciutat submergida per les aigües a causa de l’ambició de l’home, segons uns, o a causa de l’enveja i l’arrogància, segons uns altres. Això serveix de pretext per oferir una acció artística visual i concert lúdic, però a la vegada conscient de com els efectes del canvi climàtic pot fer sobre el nostre poble o indret on vivim i com l’empremta, de vegades irreversible, que les petites accions diàries provoquen en el nostre planeta. 
Esta muestra acoge una selección de obras realizadas por el artista Enric Servera, donde el nexo de de unión de las que gira en torno al mar y el paisaje costero. La serie pretende captar la esencia del mar, honrarlo y plasmar su riqueza aunque denunciando los ataques constantes al ecosistema y al mismo tiempo generar conciencia a los asistentes de la importancia de preservarlo. Se han utilizado técnicas mixtas, grabado y pintura.
Acción de arte: jueves, 23 de mayo, a las 19 h. ‘CIUDAT DE PARELLA’ a cargo de Eudaimonia Ensemble y Enric Servera. Voz Marta Ferré. Plazas limitadas necesaria inscripción previa.
La acción artística-musical ‘CIUDAT DE PARELLA’ es una reinterpretación de la leyenda menorquina que tiene el mismo nombre. Un relato fantástico sobre una ciudad sumergida por las aguas debido a la ambición del hombre, según unos, o debido a la envidia y la arrogancia, según otros. Esto sirve de pretexto para ofrecer una acción artística visual y concierto lúdico, pero a la vez consciente de cómo los efectos del cambio climático puede hacer sobre nuestro pueblo o lugar donde vivimos y como la huella, a veces irreversible, que las pequeñas acciones diarias provocan en nuestro planeta.
Share

Leave a comment

EN